Kategorier
Däck

Smidigt däckhotell på Mekonomen

Flytt från hus till lägenhet kan skapa mer huvudbry. Var ska man nu förvara däcken? Svaret är enkelt, det är bara att ta sig till Mekonomens däckhotell.

Erika och Simon hade till sist bestämt sig för att sälja sitt älskade hus. Det var inte för att de blivit för gamla för att orka. Nej, det handlade snarare om deras kärlek till resandet som var det som till sist fick dem att ta beslutet. De skulle snart sluta jobba bägge två. De hade bestämt sig för att ta ut tidigare pension.

Under årets kallare tider ville de åka iväg till varmare breddgrader. De kände att det blev för mycket jobb för barnen att hålla koll på huset. Se till att inga rör frös och att lamporna lyste så att ingen inkräktare skulle få för sig att göra ett litet besök. Det enda som fortfarande skulle vara kvar att fixa för familjen när de var borta var att vattna blommorna.

Mekonomens hotell tar hand om däcken

Det var inte förrän flytten till lägenheten som Simon insåg att han inte längre hade ett stort garage att förvara däcken i. Vart skulle han göra av dem, det var frågan. Det var inte bara ett set med däck. Både Erika och Simon hade varsin bil så det krävdes en hel del plats för att förvara parets alla åtta däck, plats som just nu inte fanns.

Det var först när han ojade sig inför sin svåger som han fick det självklara svaret på sin klagan. Varför lämnade han dem inte bara på Mekonomen däckhotell? De tog av dem, tvättade dem och förvarade dem sedan till nästa säsong. Så smidigt. När det sedan blir dags att sätta på nya däck igen är det bara att boka tid så tar de hand om det också.